Vällagad mat som gör evenemanget extra njutbart

Bufféer - Festmenyer - Smörgåstårta - Fika

Vällagad mat som gör evenemanget extra njutbart

Bufféer - Festmenyer - Smörgåstårta - Fika

Catering Växjö – vi löser allt från jobbfikat till studentfesten

Behöver du hjälp med enklare frukost och fika till konferensen eller planerar du en stor middagsbjudning för över 100 personer? Vilken typ av catering du än är i behov av kan vi hjälpa dig. Oavsett om din tillställning sker på universitetsområdet eller någon annanstans i Växjö med omnejd.

I vår cateringmeny hittar du fräscha bufféer, välsmakande efterätter, trerättersmenyer och mycket mer. Vi kan även hjälpa till med uthyrning av glas och porslin samt serveringspersonal.Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Växjö!

Catering Växjö

Mat, leverans och serveringspersonal

Vi är flexibla – vi kan skräddarsy beställningen efter dina önskemål eller så kan du välja från någon av våra färdiga menyer. Ni kan antingen hämta maten eller få den levererad av oss. Vi har även tillgång till flera trivsamma och stämningsfulla fest- och konferenslokaler och erfaren, kunnig och serviceorienterad serveringspersonal. Vi ser till att maten inte blir ett problem på din sammankomst.

Vi levererar maten till önskad adress och tid alla dagar i veckan, fri leverans om det är på universitetsområdet.

En lyckad fest är alltid vårt mål

Vi ser till helheten när vi hjälper er att skapa ett trevligt mingel eller en oförglömlig helkväll. Vi levererar god och prisvärd mat, och tar även hand om logistiken. Vi kan också agera projektledare vid större evenemang om så önskas. Vår personal uppfyller på ett professionellt sätt era önskemål och förverkligar era idéer. Vi är proffsen på catering i Växjö!

Catering Växjö

Snabb och smidig leverans

Fräscha råvaror

Vegetariska alternativ

Uthyrning av glas och porslin

Kompetent serveringspersonal

Exempel från menyn

Sallader

Caesarsallad med romansallad, svensk kyckling, bacon och krutonger

Bulgursallad med handskalade räkor, linssallad och spicy hummus

Quinoasallad med svensk kyckling, picklad rödlök, mango och wasabirostade sesamfrön

Quinoasallad med sötpotatisfalafel, picklad rödlök, mango och wasabirostade sesamfrön

Kalla lådor

Svensk kyckling Caesarstyle, krämig parmesanpotatis, bacon och tomatsallad

Cajunbakad lax med sparris, potatissallad och dillmajonäs

Klassisk potatissallad med rostbiff och grönsallad


Catering FAQ

När skall man beställa maten?

Det är bra om du hör av dig så snart som du vet att du vill ha catering till din tillställning. Vill du dessutom att vår servicepersonal skall duka, servera och plocka av maten eller hyra porslin är det uppskattat och lättare att ordna om vi får reda på vad ni behöver i god tid. På så vis blir det lättare för alla inblandade att planera logistiken på ett bra sätt. Om du har viss marginal till eventet när du kontaktar oss har vi också utrymme att göra ändringar så att maten passar ert sällskap bättre.

Senast två vardagar innan catering behövs skall betalningen vara inkommen och bekräftad av oss.

Kan man kombinera rätter från Festmeny 1 och 2?

Att göra ändringar i våra menyer är absolut inte omöjligt. Kontakta oss i god tid så tar vi fram en meny som passar er och de behov som ni har.

Vi har en nötallergiker med på vår fest. Kan vi beställa mat av er?

Det beror på hur svårt allergisk personen är. När man pratar om allergier finns det två varianter - äkta allergi och korsallergi. Vid korsallergi är de allergiska reaktionerna ofta inte lika starka och man reagerar inte på spårämnen av exempelvis nötter. Handlar det däremot om äkta allergi så kan man få en allergisk reaktion av att äta något som tillagats i samma kök som det funnits nötter.

Vi kan laga mat och utesluta livsmedel som exempelvis, gluten, laktos, skaldjur, nötter och liknande. Dock har vi inget allergikök utan alla våra rätter innehåller spårämnen. Vill du prata mer med oss om alternativ vid allergi är du varmt välkommen att kontakta oss.

Checklista inför festen

Det är mycket att tänka på inför en fest därför har vi gjort en praktisk checklista.

Lokal eller plats

När du vet att du skall ordna en fest eller annan tillställning måste du hitta en passande lokal eller plats där ert sällskap kan vara. Se till att där finns tillräckligt med toaletter, annars behöver du även hyra bajamajor.

Inbjudningar

Var, när, hur och varför? Se till att inbjudningarna är tydliga och kommer ut i god tid. Skriv vad gästerna kan förvänta sig i form av mat och dryck. Glöm inte att nämna klädkod om en sådan finns samt var de kan svara om de kommer eller ej.

Beställ catering

När du vet hur många som kommer komma kan du beställa catering. Om lokalen eller platsen där ni skall vara inte har porslin kan du hyra det samtidigt så du slipper ta med sådant. Det kommer även underlätta mycket för dig att anlita serveringspersonal som tar hand om dukning, servering och bortplockning.

Underhållning

Det är trevligt med musik. Boka ett liveband eller en DJ som spelar. Kom ihåg att de behöver ett PA för att musiken skall kunna höras. Fråga dem om de har möjlighet att ta med det. Är det en tillställning där det kommer hållas föredrag eller tal så behöver du ordna ett PA och mikrofon själv till det.

Dekor och trivsel

När du får tillgång till lokalen kan du dekorera den och se till att den är mysig och fin. Är ni utomhus kan det vara bra att fixa filtar eller infravärmare så att ingen fryser. Partytält kan också vara bra utomhus då de skyddar mot både regn och blåst.

Nu är allt klart för ett framgångsrikt event eller en rolig fest. Lycka till!


Kontakta oss

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)