God mat och service som ger din fest guldkant

Vällagad catering för små och stora evenemang

God mat och service som ger din fest guldkant

Vällagad catering för små och stora evenemang

Förstklassig catering i Gävle

Välkommen till Markan i Gävle – en del av Nordrest. Vi erbjuder catering till stora och små evenemang – studentfester, företag och privatpersoner – allt enligt dina önskemål.

Välkommen att kontakta oss idag så kan vi prata om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är experter på catering i Gävle och får ditt evenemang att lyfta med vällagad och vackert serverad mat och dryck. Oavsett om det gäller ett dop, ett bröllop eller en konferens med jobbet kan vi hjälpa dig att hitta en perfekt cateringlösning!

Bufféer, mingelmat, á la carte, desserter, mellanmål, frukost och mycket mer! 


Hör av dig via formuläret eller på telefon: 08-12 22 41 51 för att boka catering i Gävle! Vi tar fram en skräddarsydd lösning för dig som gör festen till en kväll man sent glömmer!

catering Gävle

Alltid de bästa råvarorna

Våra cateringmenyer är omsorgsfullt tillagade av de bästa råvarorna. Vi presenterar maten på ett snyggt och smakfullt sätt på den plats och tid som vi kommit överens om. Vi har ett brett utbud matlösningar i vår cateringmeny – allt från fika och frukostmackor till snittar för minglet och bufféer med god mat från hela världen. Vegetariska alternativ finns självklart och vi kan även anpassa menyn för allergiker.

Vi fixar maten till mingel och middagar

Engagemang och samarbete är våra ledord när vi leverar catering till våra kunder i Gävle. Vi levererar maten på plats enligt dina önskemål - eller så kan vi anordna hela festen i vår restaurang Markan – med plats för mellan 50 och 300 personer. Den lilla mingelfesten eller den stora middagen på konferensen – med vår catering kommer ingen att gå hungrig på festen. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss!

Välkommen att kontakta oss så levererar vi förstklassig catering som lyfter ditt evenemang.

Boka catering i Gävle

Alla typer av evenemang

Baserat på fräscha råvaror

Vällagat från grunden

Flexibla bokningar

Kött, fisk och vegetariska alternativ

Catering för bröllop

Ert bröllop är en av de viktigaste och roligaste dagarna i ert liv. Det är en dag att glädjas med sin partner, sina vänner och familj. Innan man gifter sig kan det vara mycket att tänka på och planera. Allt från hur vigselceremonin ska utföras till detaljer som kläder och blommor. Det är mycket logistik att fundera på.

Gör det enkelt för er själva och beställ catering så att ni helt kan släppa den delen av bröllopsbestyret och bara njuta av er dag tillsammans. Vi sätter ihop en läcker meny som passar er smak och de eventuella allergier och kostval som kan finnas bland era gäster. Välj mellan trerätters middag med avec och bröllopstårta, buffé eller snittar. Tillsammans diskuterar vi oss fram till den bästa lösningen för er.

För bröllop och liknande tillställningar rekommenderar vi även att ni hyr in serveringspersonal av oss. De ser till att servering och avdukning flyter på smidigt under hela tillställningen.

Matcha mat med dryck

Drycken är lika viktig som maten för att tillställningen ska bli trevlig. Vi har fullständiga rättigheter och kan rekommendera olika passande drycker till vår mat. Att matcha mat med dryck är en konst. Vi är stolta över att ha personal på vår cateringfirma som är kunniga när det kommer till att hitta bra vin, öl eller alkoholfria alternativ till vår meny.

Vanligtvis brukar man para ihop rött vin med kött och vitt vin med fisk men man måste inte göra så. Det viktigaste är att vinet passar bra ihop med maträttens karaktär och komplexitet. Exempelvis kan man para ihop en smakrik och mångfasetterad maträtt med ett kraftigt och fylligt vin. Öl passar till det mesta men framförallt till salt mat som exempelvis sill eller korv.

Om ni vill kan vi ordna med bar och serveringspersonal som tar hand om den. Då kan gästerna själva få välja vilken dryck som de vill ha till maten.

Så gör du en perfekt festinbjudan

Det absolut viktigaste när man gör en inbjudan till en fest eller ett event är att vara tydlig. Berätta vad det är som ska ske, när och på vilken plats. Använd en font som är snygg men läsbar. Skriv också om du förväntar dig något av gästerna exempelvis om det råder en särskild klädkod och om de behöver svara på inbjudan för att tacka ja eller nej.

Om festen har en klädkod är det bra att hålla sig till de konventionella klädkoder som finns exempelvis mörk kostym eller smoking. Att använda egna klädkoder såsom “sommarfin” kan istället för att vara inkluderande och mindre formellt bli exkluderande då alla människor inte förstår eller kan kolla upp vad det betyder.

Angående OSA (om svar anhålles), som på en inbjudan betyder att mottagaren för inbjudan behöver svara om den kommer eller ej, behövs det finnas en mailadress, telefonnummer eller liknande där mottagaren kan berätta hur den tänkt göra. Ofta är det bra att låta en person vara ansvarig för att alla svaren kommer in och registreras.

De flesta upplever det som ett roligt pyssel att sätta ihop en inbjudan och man kan vara nästan hur kreativ i utformningen som helst så länge man tänker på det som vi skrivit här ovan. Lycka till!


Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan!

Telefonnummer: 08-12 22 41 51.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)