Vällagad mat för fest och evenemang i Örebro

Skräddarsydda catering- och konferenspaket

Vällagad mat för fest och evenemang i Örebro

Skräddarsydda catering- och konferenspaket

Catering Örebro – festmat som höjer stämningen

Har du inte tid att fixa maten till festen eller konferensen? Lugn – hör av dig till oss så löser vi det. Vi erbjuder högklassig catering i Örebro – allt från enklare mellanmål och smörgåsar till mingel, bufféer och festmenyer. Vi tar självklart emot beställningar både på och utanför campusområdet.

Vi kan leverera på plats och även stå för serveringspersonal, dukning och allt annat som behövs. Men du kan givetvis hämta maten själv också om du så önskar.Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Örebro!

catering Örebro

Gott om plats i festlokalen

I vår restaurang finns det plats för 120 personer och om det är ett mingel finns det plats för 500 personer. Vi löser det mesta inom catering – det är bara att kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Boka gärna tid för ett personligt möte så kan vi visa er runt i lokalerna.

Självklart levererar vi vår catering till din egen lokal om du önskar! Beställningarna kommer i engångsmaterial, om ni önskar andra typer av upplägg är det bara att höra av er till oss så försöker vi ordna det.

Varierade, smakrika och fräscha menyer

Snittar till minglet, lätta luncher till konferensen, trerättersbufféer till firmafesten, desserter och tårtor – vi kan ordna allt det som gör en fest till en kulinarisk upplevelse och får alla att trivas. Välj från några av våra populära menyer. Eller så skräddarsyr vi en meny just för er.

Vi kan i de flesta fall förändra och anpassa vårt sortiment för personer som behöver specialkost. Hör gärna av er till oss i god tid om detta!


Paket för konferensen

Konferenspaket 1 - Heldagspaket

Perfekt för er som vill ha ett heldagspaket. Innehåller förmiddagsfika, lunch med chokladbit, fruktkorg samt eftermiddagsfika. Vi tar fram ett förslag till er med lämplig smörgås och bulle eller mjuk kaka. Fullservice vid samtliga måltider ingår.

Konferenspaket 2 - Halvdagspaket

För er som vill ha ett halvdagspaket där det till fikat serveras en hel smörgås. Här får ni fika, fruktkorg samt lunch med chokladbit som dessert. Vi tar fram ett förslag till er med lämplig smörgås som passar er. Fullservice vid samtliga måltider ingår.


Fördelar med att anlita en cateringfirma

Det finns många fördelar med att anlita en cateringfirma. Framförallt är det betydligt enklare än att stå och laga mat själv. Genom att anlita en cateringfirma kan ni få stor variation på buffén, snittarna eller smörgåsarna utan att ni själva behöver anstränga er. Ni behöver heller inte hålla ordning på och anpassa maten efter de olika kosthållningar och allergier som finns i sällskapet. Berätta för oss vad som önskas och om någon i sällskapet har särskilda matpreferenser så ser vi till att alla får en god och trevlig matupplevelse.

Maten ska ju inte bara lagas, den ska serveras också samt dukas av. Även detta kan du få hjälp med. Låt oss sköta servering och disk så kan du koncentrera dig på att ta hand om dina gäster. Hos oss kan ni boka personal per timma eller för ett helt evenemang. För att underlätta för dig har vi även ordnat så att det går att hyra bestick, glas, tallrikar och liknande.

Snittar - den perfekta mingelmaten

Hos oss hittar ni snittar och annan plockmat som är god och lätt att äta på stående fot. Vi har flera olika alternativ som passar perfekt till ert mingel. Ni kan köpa snittar styckvis så att ni får exakt den mängden som ni vill ha och behöver. Vi har flera goda varianter. Vad sägs om exempelvis parmaskinka och basilikacreme eller tonfisk och kaprisbär?

Vi kan också ordna en plocktallrik som fungerar vid både lunch- eller kvällsmingel. Kontakta oss för att få veta mer om de olika teman som vi har på våra plocktallrikar.

Har ni tänkt er något annat eller är sugen på något speciellt? Vi är flexibla och inte främmande för att ta fram ett nytt koncept som passar er tillställning. Hör av er till oss och berätta vad ni önskar så kommer vi med ett lämpligt förslag.

Välj bland våra fräscha sallader

Vi har flera prisvärda och fräscha sallader att välja mellan. Sallad är alltid ett bra förslag när man inte vet vad man ska välja. Det uppskattas av de allra flesta och det är lätt att hitta en variant som passar var och en.

I alla salladsbeställningar ingår bröd, smör och dressing samt stilla eller kolsyrat vatten. Våra sallader är både mättande och nyttiga. Välj mellan klassiska sallader som grekisk sallad och ceasarsallad eller prova ett veganskt alternativ. Vad sägs om exempelvis asiatisk tofusallad med friterad tofu, svart ris, kimchi, hyvlade betor och sesamdressing? Vi har fler olika förslag på sallader som ni kan ta del av i vår meny.

Kultur och bildning i anrika Örebro

Örebro är en stor stad. Det är faktiskt sveriges sjunde största tätort. Här finns Örebro Universitet som varje år drar till sig studenter som genom sina studier får möjlighet att upptäcka den pärla som Örebro faktiskt är.

Vackert belägen vid Hjälmarens strand med Svartån som rinner igenom den centrala delen av stan. Här finns mycket att både se och göra. Till exempel kan man besöka det mycket gamla slottet som byggdes på 1300-talet. I denna mycket unika miljö kan man även lyssna på konserter.

För den som vill vistas ute i naturen är Örebro en fantastisk plats. Här finns både vackra parker som stadsparken och Karlslunds Herrgård samt flertalet friluftsområden och naturreservat. Ströva fritt och njut av naturen i Tysslingen eller Garphyttans nationalpark.

Är man ute efter stadsliv är det enkelt att finna det i Örebro. Här finns restauranger med mat från världens alla hörn. Du även strosa runt i mysiga butiker och ha det riktigt trevligt. På kvällen finns flertalet klubbar att besöka som exempelvis Ritz eller Frimis Salonger.


Kontakta oss

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)