Heltäckande service för fest, konferens och event

Plockmat - Bufféer – Desserter – Fika - Mingel

Heltäckande service för fest, konferens och event

Plockmat - Bufféer – Desserter – Fika - Mingel

Catering Uppsala – fest på och utanför campus

Behöver du hjälp med catering i Uppsala? Vi ordnar mat och service till små och stora sällskap (maxantal 1 000 personer).

På Uppsala universitet finns gott om öppna ytor och ett flertal salar att boka för fester, konferenser och andra publika tillställningar. Vi ordnar festligheter på hela campusområdet, där vi vid sidan av mat, dryck och tilltugg även kan hjälpa till med serveringspersonal, tält, discjockeys och annan underhållning vid behov. Vi har lång erfarenhet av catering i Uppsala och vet vad som krävs för att festmaten ska bli lyckad.

 


Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Uppsala!

catering uppsala

Detta kan vi erbjuda inom catering

  • Mat och servering för stora och små sällskap.
  • Fester, stämmor, konferenser, högtider och andra evenemang.
  • Även bjudningar och festligheter utanför Uppsala campus.
  • Fullständiga rättigheter.
  • Brett kontaktnät med DJ:s och underhållning.
  • Vi hjälper till med utrustning som tält, dekorationer med mera.

Vi lever upp till dina förväntningar

Vi kan se till att ditt evenemang motsvarar förväntningarna och blir riktigt lyckat. levererar god och prisvärd mat från varierade menyer och tar även hand om logistiken kring bjudningen.

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några egna frågor eller vill lägga upp en egen cateringmeny till ditt evenemang i Uppsala.

Catering Uppsala – ditt bästa alternativ:

Vällagad mat från grunden

Fräscha ekologiska råvaror

Levererar till hela Uppsala

Skräddarsydda festlösningar med underhållning, servering m.m.

Använd egen lokal eller hyr någon av våra

Á la carte

Exempelmeny 1 (vegetarisk)

Surdegstoast med kantarellröra och färskost 

Svamprisotto, ugnsbakade rotsaker, rostade solroskärnor och hyvlad parmesan

Chokladbakelse på hallonspegel samt krossad maräng

Exempelmeny 2

Laxrulle med kallrökt lax och wasabiröra samt rostade sesamfrön

Oxfilé med tryffelrödvinssås, puré på palsternacka och ugnsrostad potatis

Chokladmousse toppad med hallon och blåbär


Perfekta munsbitar för minglet

På ett mingel är det bra att ha plockmat och annat lätt som går att äta med händerna. Hos oss kan du välja mellan snittar eller mat på pinne. Båda alternativen gör det lätt att äta samtidigt som man går runt och pratar med andra gäster. På pinne kan du exempelvis få basilikamarinerade mozzarellabollar med cocktailtomater eller pepparsalami och kalamataoliver. Som snittar finns till exempel kronärtskräm med picklad rödlök på dagens bröd.

Vill ni istället ha ett antal rätter på en tallrik kan vi även ordna det. Där har vi tagit fram en mindre tallrik med smårätter som exempelvis getostpaj toppad med honung och rödbeta samt en större variant med rätter som laxröra på danskt rågbröd.

Vi kan också se till att det finns snacks på festen: nötter, salta pinnar, ölkorv, chips, oliver och annat smått och gott. Finns det nötallergi kan ni kontakta oss så tar vi fram ett nötfritt alternativ.

Skräddarsydda serveringslösningar

Ska tillställningen vara i en lokal där du är osäker på om det finns porslin och bestick eller vill du helt enkelt slippa att själv ansvara för dukning, servering och disk? Vi kan göra en skräddarsydd serveringslösning för er där allt ingår så att ni som är ansvariga för eventet slipper servera och ta hand om disken. Istället kan ni koncentrera på att ha trevligt och ta hand om gästerna.

Hos oss kan ni inte bara hyra serveringspersonal utan vi kan även ordna en bartender, DJ, kallskänka eller hovmästare för kvällen. Det ger tillställningen en betydligt mer extravagant och unik känsla.

Recept, festtips och artiklar om mat och catering

RSS

Lägg in frukt och grönsaker över vintern

13 Dec 2023

Frukt och grönsaker är härligt – och visst är det än mer underbart om du odlat dem själv? Men hur ska man göra med all skörd om man inte hinner äta upp allt direkt. Här berättar vi mer om att lägga in frukt och grönsaker över vintern. Enklast att hantera är förstås sådant som klarar [...]


Grönsaker i säsong

13 Sep 2023

Grönsaker i säsong – vår, sommar, höst, vinter I den här artikeln ger vi dig tips på grönsaker, frukter, bär och liknande som är i säsong. Kom dock ihåg att vissa grönsaker och frukter klarar sig bra året runt, som potatis och morötter. Dessutom kan många gröna råvaror konserveras genom inläggning, torkning, syltning eller josning [...]


Så äter du surströmming på bästa sätt

15 Aug 2023

Om vi i Sverige har en maträtt som drar till sig världens blickar så är det surströmming. Det finns hur många tv-program som helst som visar hur utländska kockar - och vanliga människor - får en chans att uppleva denna delikatess.  Ser man denna konserverade - genom jäsning - strömming ur ett kulinariskt perspektiv är [...]


Vanliga frågor om catering

Rätterna är inte särskilt dyra med tanke på vad man får. Vår mat är mycket prisvärd. En matig smörgås eller wrap kostar ungefär 65 kronor. Det är billigare än priserna hos de flesta cafeér, även under lunchtid. Buffé kan ni beställa för mellan 169 - 275 kronor per gäst.

Vi har en stor meny med mycket olika valmöjligheter. Ni kan själva se hur mycket varje rätt kostar per person. För att hålla nere kostnaderna kan ni välja att hämta maten själva, annars kan vi självklart köra ut den till den plats där ni befinner er. Ni kan också välja att engagera serveringspersonal från oss eller ej.

Maten lagas av oss i vårt kök lokalt i Uppsala. Vi är måna om kvaliteten på våra råvaror och väljer i största möjliga mån ekologiska livsmedel. Den maten som blir över återvinns till biogas.

Det kan vara bra att veta att vi inte har ett allergikök, med det menas att maten vi lagar ibland innehåller spår av exempelvis nötter och gluten. Är det någon särskild råvara eller allergi som ni vill fråga om är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Ja, vi har fullständiga rättigheter. Om så önskas kan du anlita serveringspersonal av oss som kan sköta baren på ert evenemang. Vår bar är utrustad med såväl alkoholfri som alkoholhaltiga drycker så att det finns något för alla.

Uppsala – ungdomens stad

Uppsala är som bekant en studentstad och det präglar utelivet väldigt mycket. På de olika nationerna kan man gå och dansa eller se på en spelning. Ett annat mycket känt spelställe dit många band tar sig är Katalin - en legendarisk rockklubb nära Uppsala Central. Är man mer intresserad av klassisk musik eller jazz rekommenderar vi det nybyggda Uppsala Konsert & Kongress eller Örbyhus Slott.

Det finns mycket att titta på i Uppsala. För den som är intresserad av blommor och växter kan vi rekommenderar Linnéträdgården med tillhörande museum. Där kan man njuta i timmar av vackra blommor och blad samt lära sig mer om en av de mest framstående vetenskapsmännen från Sverige. Botaniska trädgården finns också för den som inte kan få nog av grönska.

Är man konstintresserad kan man med fördel besöka Konstmuseet. Där hittar man både samlingar och samtidskonst. Är man ute efter något mer avantgardistiskt kan vi rekommendera Köttinspektionen. Förutom utställningar har de även scenkonst som dans och teater.


Kontakta oss

Boka catering i Uppsala via formuläret eller ring oss på telefon.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)