Fika, festmenyer, bufféer och annat gott

Skräddarsydd catering till bra pris

Fika, festmenyer, bufféer och annat gott

Skräddarsydd catering till bra pris

Catering Västerås

Från vår restaurang ordnar vi catering i Västerås för såväl stora som små sällskap.

Varierade och fräscha menyer med allt du behöver för minglet, företagslunchen eller konferensen. Vi anordnar gärna evenemang i vår festlokal med plats för 277 personer, men kan även leverera catering till evenemang utanför campus.

Är du i behov av riktigt bra catering i Västerås? Välkommen att kontakta oss – vi har allt som behövs för en lyckad tillställning. Du kan läsa mer om vårt utbud i vår meny.Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Västerås

catering Västerås

All mat och dryck som behövs till festen eller konferensen

Vi ordnar fika, smörgås, lunch och annat gott till era sammankomster och möten. Mingelmat, mackor, menyer, efterrätter, varma och kalla drycker – anlitar du oss så kommer ingen att behöva vara hungrig på evenemanget. På våra menyer med inspiration från kök från olika delar av världen finns alltid vegetariska alternativ vid sidan av goda kött- och fiskrätter. Finns det allergiker i sällskapet ordnar vi mat som fungerar – hör bara av er i god tid så ordnar vi det.

Kunden är alltid i fokus för oss

Vi tillagar och levererar god mat till ditt evenemang – allt lagat från grunden av fräscha råvaror. Kundens önskemål, behov och förhoppningar är alltid i fokus och vår erfarna och trevliga personal arbetar hårt för att uppnå ett hundraprocentigt resultat.

Vill du att din tillställning både ska bli festlig och välsmakande – välkommen att kontakta oss.

Catering Västerås

Förstklassig service

Mat lagad från grunden

Ekologiska råvaror

För fest, konferens och möte

Vegetariska alternativ

Exempel på våra bufféer

Svenska smaker

Grillad rostbiff av nötinnanlår

Kallskuret svenskt kycklinglår med smak av dill och citron

Potatissallad med säsongensfärska grönsaker i vinegrette

Västerbottenpaj i sin enkelhet

Sandwichsnitt med kräftröra

Gulärtshummus på svenska gula ärtor med smak av citron och vitlök

Hembakad filmjölkslimpa och vispat smör

Grönt hela vägen

Couscoussallad med morot, bönor och paprika

Sötpotatisfalafel med sojadipp

Örtmarinerade champinjoner

Tofutärningar i citron- och persiljedressing

Dagens hummus

Libastubbar med pulled vegme och mango- jalapenudressing


Boka festmeny till ditt bröllop

Vi har gjort i ordning tre festmenyer i olika prisklasser som passar mycket bra till bröllop. Varje meny är komponerad så att alla rätterna kompletterar varandra på ett bra sätt.

Vår första festmeny börjar med prosciutto som serveras med päron och valnötssallad toppad med getost. Sedan följer ristad laxfiléruta med saffransvelouté, dillkokt kulpotatis toppad med mangoldskott och saltångad grön sparris. Till dessert serveras pannacotta på passionsfrukt med vit chokladmousse och bär.

Den andra festmenyn har en klassisk svensk framtoning och till förrätt blir det kantarelltoast. Huvudrätten är oxfilé med tryffelrödvinssås, ugnsrostad potatis och puré på palsternacka. Middagen avslutas med en god och knäckig frukt- eller bärpaj beroende på vad som är i säsong. Desserten serveras med vaniljsås.

Tredje festmenyn bjuder på marinerade och grillade grönsaker som start. Svensk grillad kyckling med potatisgalette, karamelliserad lök och blomkålspuré. Till dessert blir det chokladmousse med krossade vaniljdrömmar och bär.

Finns det några särskilda önskemål eller frågor angående våra festmenyer eller någon av våra andra menyer eller rätter är du självklart välkomna att kontakta oss.

Vi tar hand om allt

Som arrangör brukar det vara mycket att tänka på och planera såväl innan själva evenemanget som när det väl är igång. Gör det enklare för dig genom att anlita vår serveringspersonal när du beställer catering. På så sätt kan du koncentrera dig på att ta hand om gästerna medan vår personal dukar, serverar och plockar bort.

Vi hyr även ut porslin, bestick och glas vilket gör dukning och disk betydligt smidigare. Låt oss ta hand om maten och det praktiska runt den, det är det absolut värt!

Mer om priser och villkor hittar du i vår cateringmeny. Hör gärna av dig om du har frågor kring hur man bör lägga upp ett arrangemang, hur mycket mat och dryck som behövs eller hur man löser dukning samt glas och porslin.


Kontakta oss

Boka catering i Västerås genom att fylla i formuläret eller ring oss.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)