Restauranger / Menyer

Vi erbjuder catering i följande städer (klicka på respektive ortnamn för att se cateringmeny och detaljerad information):

Vi erbjuder även specialanpassad catering för företag. Här nedanför berättar vi lite om våra olika restauranger runt om i Sverige.

Stockholm

Matbutiken, Matlådan, Prego Arrhenius, Prego D-huset

I huvudstaden kan du fylla på energi på flera av våra ställen – oavsett om du känner för en kopp kaffe och en bulle eller en mer mättande lunch med svensk husmanskost. Både på Frescati och KTH kan studenter och andra hitta goda möjligheter matmässigt. Givetvis erbjuder vi även toppklassig catering i Stockholm för stora som små evenemang.


Uppsala

Restaurang Humlan, Restaurang Bikupan, Café Humlan, Café Bikupan, Café Ångström, Matbutiken, Florence Food & Fika, Florence ToGo, Bistro Rudbeck

Fem restauranger och fem caféer! Ingen student ska behöva gå hungrig i Uppsala, det ser vi till. På hela universitetsområdet, från Ekonomikum till Akademiska sjukhuset, serverar vi vällagad och prisvärd mat. Oavsett om du vill ha en fika, en rejäl lunch eller en matlåda till tentapausen så kan vi leverera. Dags för fest på studentkorridoren? Vi erbjuder självklart även catering i Uppsala.


Eskilstuna

Verket mat & kaffe

På Mälardalens Högskola hittar du Verket mat & Kaffe där vi bjuder på en bra start på dagen med en fräsch frukost och en fräsch och varierad lunchmeny med vegetariskt, kött och fisk. Verket erbjuder även förstklassig catering.


Gävle

Restaurang Markan, Prego Campus, Bakfickan

Tre restauranger på Campus i Gävle med olika profiler men med ett gemensamt – riktigt god mat och dryck. Markan är lunchstället, Bakfickan har suveräna snabba mellanmål och lunchlådor, Prego är kaffestället med proffsiga baristas och suveränt ficka. Även förstklassig Catering.


Karlskrona

Villa Oscar och Bistro J

På Blekinges Tekniska Högskola kan studenterna smörja kråset på Bistro J som bjuder på fräscha luncher – vegetariskt, kött och fisk och fräsch salladsbuffé. På Villa Oscar har vi dagens lunch med matinspiration från hela världen med fokus på svenska klassiker.

Vi fixar även catering till små och stora evenemang.


Linköping

Zodiaken, Ellen, Matverkstan, Java, Universitetsklubben

På Universitetsområdet i Linköping har du alla möjligheter att njuta av mat och äta dig ordentligt mätt. På Zodiaken och Universitetsklubben kan du äta av vällagade lunchbufféer, på Ellen och Java kan du njuta av gott kaffe, smårätter med mera. Vi erbjuder även vällagad catering både på Campus och Matverkstan.


Södertörn

Allé Elva Kök & Matsal, Prego Tolvan, Prego Södertorn

Den som pluggar på Södertörns Högskola i Flemingsberg söder om Stockholm behöver inte gå hungrig. På våra tre restauranger på området kan du få dig en stadig lunch, matlådor, gott kaffe eller en wrap att ta med till pauserna mellan föreläsningarna.

Vi erbjuder givetvis även varierad och välsmakande catering på Södertörn.


Västerås

Restaurang Rosenhill, Prego Origo

Studenter på Mälardalens högskola har utmärkta möjligheter att äta sig mätta hos oss. På Rosenhill finns varje dag tre utmärkta lunchalternativ att välja mellan. Här finns också Prego Origo, där du kan dricka en stärkande kopp kaffe eller en soppa med nybakat bröd. På Restaurang Rosenhill ordnar vi även catering för små och stora sällskap. Välj festmat från våra varierade menyer


Växjö

Café Alma, Restaurang Kristina, Kristinas bakficka, Restaurang Rasken, Prego Astrakan, Café Carl-Oskar, Kaffebaren M-huset

I Växjö har vi en bred verksamhet med inte mindre än sju ställen, såväl i centrala stan som på Universitetsområdet. Lunch, matlådor och fika – hos oss kan du njuta och äta dig mätt till bra priser. Från Restaurang Kristina levererar vi även stans bästa catering.


Örebro

Restaurang Forum, Prego, Spring

I Örebro kan du som student ladda ny energi med god mat i trevlig miljö våra tre matställen. På såväl campus Almby som campus Usö kan du äta frukost, lunch, fika eller ta med en matlåda för dagens studier. Vi tipsar inte minst om Prego som har en fantastisk meze-bar.

För festen eller konferensen erbjuder vi givetvis även ett brett utbud cateringmat av högsta klass.


Kontakta oss

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss b ullar