God och vällagad catering som lyfter festen

Sallader - Bufféer - Lunch - Fika

God och vällagad catering som lyfter festen

Sallader - Bufféer - Lunch - Fika

Catering Karlskrona – vi fixar festen och minglet

Kundbjudning, firmafest, studentmottagning eller bröllop. Det finns många anledningar att festa och äta god mat – och lika många anledningar att beställa catering.

I Karlskrona kan du beställa catering från oss om du vill spara tid och festa utan stress. Från oss kan du beställa allt från det enklaste fikat till den största festmåltiden – du kan välja en av våra fasta menyer eller skapa något helt eget. 

Till en middag kan vi erbjuda lokaler för upp till 600 personer med god mat och underbar utsikt i fina lokaler. I Multisalen på Blekinge Tekniska Högskola kan 200 personer konferera, men vi har vana att ordna mat för upp till så många som 1 500 personer. Vi erbjuder även fri utkörning och hämtning till företag på Gräsvik.Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Karlskrona!

catering Karlskrona

Vi hjälper dig att hinna med festen

Är du orolig för att du inte ska hinna med maten och att gästerna ska gå hungriga och griniga på festen? Då anlitar du oss för catering i Karlskrona! Vi kan erbjuda allt som gör dina gäster nöjda – varma och kalla drycker, smörgåsar, luncher, snittar och annan mingelmat, tårtor och efterrätter och middagsbuffér med inspiration från både Skandinavien och Medelhavet.

Vad behöver du hjälp med till ditt evenemang? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med den rätta menyn och en lokal som passar dina behov.

Catering Karlskrona

Prisvärt och vällagat

Fräscha och lokala råvaror

Skräddarsydda evenemang

För stora och små sällskap

Vegetariska alternativ

Exempel på trerättersmenyer

Festmeny 1

Förrätt: Paj på ost från Orranäs gård, karamelliserad lök och Highland Park whiskey, sallad med rostad broccoli och grillad zucchini

Varmrätt: Citruspocherad svensk ekologisk kycklingfilé, sås på lätt rostad pumpa, saltbakad potatis och kålrot samt grillad morot.

Dessert: Päronpannacotta med rabarbermarmelad, chili & ingefära kanderade äpplen

Festmeny 2

Förrätt: Ceviche på lax och torsk i en fräsch kombination med chili, avokado och mango

Varmrätt: Flankstek, palsternackspuré, savoykål & äpplen, saltrostad potatis och rödvinssky.

Dessert: Stekta äpplen i cognac smaksatt kolasås med kanelkaka och lingon


Medelhavsinspirerade bufféer

Prova våra medelhavsinspirerade buffér till dinnästa fest eller tillställning. Medelhavsmat är mycket populärt och passar väldigt bra som buffémat. Vi har tagit fram två varianter. En mer renodlad medelhavsbuffé med exempelvis pestobakad kycklinfilé, färskpotatissallad med sockerärtor och grillad paprika samt tapenade.

Vi har också en medelhavsbuffé med skandinaviska inslag. I den ingår till exempel basilikaglaserad fläskkarré toppad med bakade kronärtskockor samt medelhavssallad med zucchini, champinjoner och paprika.

Är du intresserad av någon annan typ av buffé eller mat ber vi dig titta på vår meny. Där finns förutom våra buffér även menyförslag till trerättersmiddagar, sallader och luncher. Du kan antingen välja att äta på någon av våra restauranger eller så kan vi köra ut maten dit du vill. I vår meny finns på sista sidan en utförlig beskrivning av hur du ska gå tillväga.

Har du några frågor kring vår mat eller hur man gör för att beställa catering av oss är du varmt välkommen att kontakta oss!

Fyll upp med energi på konferensen

När man är på en konferens är det viktigt med pauser. Inte bara för att de som deltar ska få en chans att vila öronen och ta en nypa frisk luft utan också för att samtalen som sker spontant kollegor emellan är viktiga och skapar kunskapsutbyte och en trivsam arbetsmiljö.

Se till att dina medarbetare orkar hålla fokus hela dagen genom att bjuda på fika och lunch. Hos oss kan du beställa kaffe, te, mackor och kaffebröd som hjälper till att hålla blodsockret uppe. Vi har även frukt, smoothie och andra mindre mellanmål. Självklart går det att anpassa smörgåsar och kakor så att de flesta, oavsett kosthållning eller allergier, kan ta del av förmiddagsfikat.

Till lunch kan du bjuda på matiga och läckra sallader som håller modet och arbetsmoralen uppe. För frågor kring lämpliga luncher kan du titta på vår meny eller kontakta oss direkt.


Kontakta oss

Använd formuläret eller ring på telefon.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)