Catering för fest och event i Linköping

Tårtor - Bufféer - Plockmat - Mingel - Smörgåsar

Catering för fest och event i Linköping

Tårtor - Bufféer - Plockmat - Mingel - Smörgåsar

Catering Linköping – vi fixar det goda till festen

Från vår restaurang kan vi erbjuda vällagad, fräsch och varierad catering i Linköping. Vi levererar till och arrangerar fester och tillställningar på och utanför campus – stora och små evenemang går lika bra. Utöver högklassig mat och dryck kan vi även hjälpa till med servering, dukning samt uthyrning av porslin, linne, dukar etc. Vi anpassar oss efter era önskemål! Vi kan bland annat erbjuda speciellt framtagna trerättersmenyer för fest och bröllop, bufféer och mingelmat eller enklare smörgåsar och wraps. Läs mer i vår cateringmeny!Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Linköping!

catering Linköping

Kvalitet i varje steg

Vi erbjuder hög kvalitet i varje steg – råvaror, logistik, service och personal – och har kapacitet att anordna tillställningar av olika karaktär. Mingel, brunch, bröllop och andra högtider samt konferenser. Vi kan utlova smarta och välsmakande lösningar för alla tillfällen - handlar det om catering i Linköping är det oss du ska vända dig till.

Vi ser alltid till att alla detaljer faller på plats – vid rätt tidpunkt. Helheten är alltid i fokus för oss – varje detalj är lika viktig när vi hjälper dig att skapa en bjudning eller en minnesvärd helkväll med jobbarkompisarna.

Vi kan ta hand om hela projektet

Handlar det om ett större evenemang kan vi även ta hand om projektledningen och ordna underhållning, servicepersonal, dukning och så vidare.

Ingen ska behöva vara hungrig när vi ordnar maten till din fest - oavsett om det handlar om en mingelbjudning, en affärslunch eller en konferensmiddag. Vi har en stor och variationsrik meny för alla tillfällen – givetvis med vegetariska och alkoholfria alternativ.

Du väljer från våra menyer eller skräddarsyr maten enligt dina önskemål – välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med tillställningen.

Catering Linköping

Vällagat från grunden

Ekologiska råvaror

Leverans till Linköping med omnejd

Heltäckande service

Vackra festlokaler

Exempel på festvåningspaket

Guld 550 

 • Trerättersmiddag
 • 2 st öl alternativt 1/2 flaska husets vin
 • Kaffe
 • Vacker dukning
 • Serveringspersonal
 • Öppet t.o.m. 24.00 (tid därefter debiteras med 1 000 kr/timme)

Diamant 

 • Mousserande fördrink
 • Trerättersmiddag
 • Vinpaket, 3 glas
 • Kaffe
 • Vacker dukning
 • Serveringspersonal
 • Öppet t.o.m. 24.00 (tid därefter debiteras med 1 000 kr/timme)

Låt oss ta hand om er AW

Afterwork på jobbet är alltid populärt. Det är ett ypperligt tillfälle för dina kollegor, bekanta eller vänner att lära känna varandra lite bättre under avslappnade former. En god bit mat och dryck bidrar till trivsam och festlig stämning.

Vi har olika lösningar för en trevlig AW. Välj mellan buffé, meny eller snittar. Buffén består av mättande och smaskiga klassiker som marinerad kyckling, potatissallad, nachos, tomat- och fetaostsallad, rödkålssallad och småtugg som melon, ostrullar, champinjoner och nachos.

Vår afterwork-meny är liknande buffén men lite lyxigare. Menyn innehåller dubbelmarinerad strimlad svensk kyckling, tomat och mozzarellasallad, melon, fetaostsallad med mynta och rostade solroskärnor, rödkålssallad med chipotle och crèmefraichedressing, pestoslungade champinjoner och nachos med ajvardip.

Snittarna går att köpa styckvis och kan vara ett alternativ om ni är ute efter lättare plockmat till er AW. Exempel på våra snittar är fröknäcke med salami och färskost, västerbottenpaj samt tortillarulle med kikärtsröra.

Fakta om Linköping

Linköping är en mysig universitetsstad med en egen domkyrka. Staden är mycket gammal och man har hittat runstenar från Vikingatiden i närheten av Linköping. Linköping har varit en industristad starkt sammankopplad med SAAB. Industrin och universitetet har bidraget till att staden utvecklats och växt.

I Linköping finns mycket att se och göra. För den som är intresserad av historia är Linköping ett attraktivt resmål. Här kan man besöka både gamla kloster, kyrkor, slott och herresäten. Förutom domkyrkan så finns även Kaga kyrka som byggdes under medeltiden. Den anses vara en av Östergötlands absolut vackraste kyrkor. Nära Vreta klosters kyrka hittar du ruinerna efter Sveriges äldsta nunnekloster som byggdes på 1100-talet.

Även Linköpings slott byggdes på 1100-talet. Det är en ståtlig byggnad som är väl värt ett besök. Sturefors Slott ligger vackert omgiven av en tillhörande engelsk park och ett naturreservat. Här kan du tillbringa en heldag med att gå runt i de vackra lokalerna eller vila på en filt bland blommor och blad.

För den som gillar konst finns det många små och spännande gallerier att besöka. Vill man se teater kan man exempelvis gå till Östgötateatern som har en omväxlande och intressant repertoar. Ett annat roligt ställe där det finns både galleri, fik, pub, konsertscen och mycket annat är Kulturhuset Skylten. Hit kan man gå både dagtid och kvällstid.

Porslin, utrustning och serveringspersonal

För att verkligen kunna slappna av och koncentrera er på det evenemanget eller tillställningen som ni ordnat rekommenderar vi att ni hyr in serveringspersonal från oss. Vår personal är erfaren och kunnig, de sköter dukning, servering och avplock smidigt.

Vill ni slippa disk och annat krångel med porslin och utrustning kan ni även hyra sådant material från oss. Vi har allt från linnedukar till tioliters termosar för kaffe. Se vår meny för exakta priser på såväl personal som på utrustning.

Beställ catering i Linköping genom att höra av dig via telefon eller formuläret här på sidan två dagar innan leverans. Har ni några frågor gällande priser, kost eller service får ni gärna kontakta oss på samma sätt.

frukost catering Linköping


Kontakta oss

Boka catering via formuläret eller ring på telefon.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)