Ditt förstahandsval för catering i Eskilstuna

Bufféer - Mingel - Fika - Festmenyer

Ditt förstahandsval för catering i Eskilstuna

Bufféer - Mingel - Fika - Festmenyer

Catering Eskilstuna – vi fixar minglet eller festen

Firmafest, konferens, kundevent, studentmottagning, bröllop – vi har maten för alla tillfällen. Från vår restaurang i Eskilstuna kan vi erbjuda flera olika menyer med välsmakande och fräsch mat från Sverige och hela världen.

Vi levererar kvalitativ catering i Eskilstuna med omnejd! Självklart kan vi även hjälpa till med dukning, porslin och serveringspersonal. Hör av dig via formuläret eller på telefon för att boka catering i Eskilstuna!

Vi anpassar menyn efter dina behov

För oss handlar catering lika mycket engagemang och samarbete som det handlar om antal gäster och rätt tidpunkt. Vi kan hjälpa dig med allt från en mysig fikastund till en rejäl middagsbuffé. Vi hjälper dig att förverkliga dina festdrömmar. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Hör av dig till oss så kan vi prata ihop oss om menyerna – du kan välja en av våra standardmenyer eller så kan vi sätta ihop något som passar just ditt event. Hos oss hittar du cateringmenyer med såväl svenska klassiker som spännande utländska rätter. Givetvis har vi vegetariska alternativ och anpassningar för allergiker.

Catering Eskilstuna – våra tjänster

  • Catering för små och stora sällskap.
  • Menyer till fester, stämmor, konferenser och andra publika evenemang.
  • Bjudningar och fester – även utanför Eskiltunas campus.
  • Fullständiga rättigheter.

Vi har gott om idéer som kommer att lyfta din tillställning. Välkommen att kontakta oss för catering i Eskilstuna.

Catering Eskilstuna

Heltäckande service

Mat lagad från grunden

Anpassat efter dina behov

För stora och små sällskap

Kött, fisk och vegetariska alternativ

Exempel på festmenyer

Festmeny 1

Prosciutto serveras med päron och valnötssallad toppad med getost

Ristad laxfiléruta med saffransvelouté, saltångad grön sparris, dillkokt kulpotatis toppad med mangoldskott

Passionsfruktspannacotta med vitchokladmousse toppad med
bär och havreflarn

Festmeny 2

Surdegstoast med kantarellröra och färskost

Oxfilé med tryffelrödvinssås, puré på palsternacka och ugnsrostad potatis

Knäckig paj med säsongens frukt/ bär. Serveras med vaniljsås


Bufféer från världens hörn

Vi har buffeér för alla smaker. Buffé är ett bra och populärt och uppskattat alternativ när man ska bjuda folk på mat. Då en buffé består av flera rätter kan var och en välja det som de tycker mest om eller som passar deras kostval eller allergier.

Hos oss hittar ni tre olika buffémenyer - den svenska, den gröna och den med medelhavssmaker. Vår svenska buffé meny innehåller bland annat klassiker som grillad rostbiff, västerbottenpaj samt hembakad filmjölkslimpa med vispat smör. Där finns även en god ärthummus gjord på svenska ärtor med fräsch smak av citron.

Den gröna buffén passar bra om stora delar av sällskaper är veganer eller vegetarianer. Här ingår exempelvis smaskig sötpotatisfalafel med sojadipp och tofutärningar i citron- och persiljedressing.

Sist men inte minst har vi vår medelhavsbuffé. Den är lite lättare och passar extra bra varma sommarkvällar. I det bufféalternativet hittar ni till exempel grekisk potatissallad med soltorkade tomater och ugnsbakad gremolatamarinerad svensk kyckling.

Är det något som ni saknar på buffémenyn får ni gärna kontakta oss, vi kan även erbjuda andra alternativt.

svensk buffé

Förberedelser inför festen

Spontanfester i alla ära men få fester blir bra helt utan förberedelser. Om man inte förbereder något innan är risken att man får springa runt och fixa saker när tillställningen pågår. Ofta är det så att ju mer du kan förbereda innan desto mindre behöver du tänka på när festen är igång.

Det första du behöver tänka på när du skall planera en fest är hur folk skall få reda på den. Beroende på vad det är för typ av fest så kan det passa med formella inbjudningar utskickade i god tid med posten eller ett mass-sms några dagar innan själva festen. Kom ihåg att vara tydlig med var och när festen är samt om gästerna behöver tänka på klädsel eller något annat.

När man förbereder en fest är det bra att tänka på sådant som kan få en gäster att trivas och som gör att de vill stanna kvar på festen. Alla blir hungriga, törstiga och behöver gå på toaletten så att se till att det finns mat, dryck och toaletter är grundläggande. Vidare så vill du inte att dina gäster skall frysa eller vara för varma eftersom det också ofta medför att de inte stannar så länge. Se till att det finns filtar eller hyr in infravärme om ni skall vara utomhus. Partytält ger skugga och kan även fungera som vindskydd om det blåser mycket.

Är ni inomhus är det bra att kontrollera att luftkonditioneringen fungerar som den skall. Ett dansgolv dör snabbt om syret tar slut och luften blir dålig. Det leder till att alla blir trötta och festen tar slut. På tal om dansgolv kan det vara bra att tänka igenom om du vill ha musik eller underhållning på festen. Vill du ha musik så är det viktigt att den hörs ordentligt. Hyr ett lättmanövrerat PA eller boka en DJ eller band som tar med sig den typen av utrustning själva.

Det tråkigaste är såklart att städa upp efter festen men även detta behöver du tänka på. Många cateringfirmor har serveringspersonal som kan hjälpa till med en del av den biten. Om du lånat en lokal är det bra om du vet exakt vilken tid som den behöver vara återställd så du slipper betala extra för att det är ostädat.


Kontakta oss

Vill du boka catering? Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi inom kort!

Du kan även nå oss på telefon.

Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)